DISKOGRAFIJA

1997.

„MAJSKI CVET“

majski_cvet1Godine 1997. dobio sam poziv iz Kelna, sa RTL televizije, da naprave dokumentarni film o meni, o mojoj bolesti i ljubavi prema muzici. Predstavljena je pesma “Majski cvet” što je moj prvi javni vokalni nastup, a autor teksta i muzike je Emil Ensminger.

1. Majski cvet
2. Dany

2010.

„OD GRADA DO GRADA“

od_grada_do_grada1Album je nastao u saradnji sa Milanom Đurđevićem i beogradskom grupom “Neverne bebe” i završen je 2010.godine. To je moj prvi pop-rock CD koji sadrži devet novih i dve bonus pesme, duet na englesko-nemačkom jeziku sa Austrijskom pevačicom Simonom Ronacher snimljen u Nemačkoj i jedna balada na nemačkom jeziku.

01. Strah od ljubavi
02. Uspomene
03. Budi uz mene
04. Od grada do grada
05. Moja ljubavi
06. Kosu plavu
07. Pomozi mi
08. To nije ljubav
09. Sad odustajem

Bonus:
10. Thil The End
11. Traum Frau

2011.

„PANPNSKI POTPURI“

cdpp1Za ovaj projekat govorili su Zlatko Ribarić, pokretač projekta (čovek koji boluje od vrlo retke bolesti) koji živi u Nemačkoj a rodom je iz Sombora. Ovoj inicijativi su se pridružili Zvonko Bogdan, Bane Krstić i Đorđe Balašević. Više o tome u video prilozima. Ukratko, navedeni muzičari poklanjaju svoje pesme u svrhu izdavanja CD-a a sva prikupljena sredstva će se prvenstveno iskoristiti za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju i ostalim osobama sa invaliditetom u ovom regionu.

2012.

„OD GRADA DO GRADA“, Zlatko i Bane

Ovu pesmu (duet) pevaju Zlatko Ribarić i Bane Krstić. Ovo je poklon od njih dvojice za sve slušaoce povodom Nove 2012. godine.